BICICLETE ȘI ACCESORII

Cele mai potrivite biciclete pentru vacanța voastră

BICICLETE COMPLET ECHIPATE

Vă oferim biciclete Trek dual sport care se potrivesc perfect cu relieful deluros al Transilvaniei. Oferta noastră vine cu un set de accesorii de siguranță, scule pentru depanat bicicletele și suporți pentru transport cu mașina.

Biciclete Dual Sport

Seria DS de la Trek

Seria DS reprezintă hibridul perfect: în parte bicicletă rafinată de șosea, în parte bicicletă cu care te poți aventura pe cărări montane. Anvelopele rapide de touring 700c, suspensia capabilă și cadrul robust și ușor fac din seria DS alegerea potrivită pentru orice tură.

Biciclete pentru fete

Trek Neko

Seria Neko este echivalentul pentru fete al seriei DS. Reprezintă alegerea perfectă atât pentru ciclism de șosea cât și pentru teren accidentat, având un cadru ușor cu un design elegant și feminin.

Indiferent dacă călătorești cu noi sau alegi o tură auto-ghidată, toate aceste accesorii îți stau la dispoziție.

helmet
CĂȘTI

Căștile sunt necesare în toate turele Transylvania Cycling. Puteți să vă aduceți casca proprie sau să alegeți una din căștile noastre de calitate.

Portable first aid kit
TRUSĂ DE PRIM AJUTOR

Luăm siguranța în serios. Fiecare bicicletă vine cu o trusă de prim ajutor.

bike tools
SCULE ȘI PIESE DE SCHIMB

Atunci când călătorim împreună avem noi grijă de bicicleta ta. Iar pentru tura ta auto-ghidată, bicicleta vine echipată cu pompă de mână, cameră de rezervă, leviere și cu set de petice.

bike bag
GENȚI

Indiferent că plănuiești o excursie lungă sau că ai de cărat lucruri pentru o tură de o zi, îți punem la dispoziție genți de bicicletă ca să-ți păstrezi lucrurile uscate și în siguranță. Apărătorile și portbagajele sunt incluse.

lights
LUMINI

De obicei călătorim pe timpul zilei, dar niciodată nu știi când o excursie se va termina seara. Vă punem la dispoziție tot ce este necesar pentru a fi vizibili pe drum. Iar pentru turele de mai multe zile luminile sunt obligatorii.

car rack
SUPORȚI DE MAȘINĂ

Vrei să îți folosești mașina proprie în tura auto-ghidată? Avem suporți de  mașină pentru tine.