OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ECHIPA NOASTRĂ

Iubim Transilvania și vrem să v-o arătăm și vouă

GHIZI LOCALI

Felul în care trăiesc oamenii în Transilvania este un obiectiv turistic în sine, așa că rolul ghidului este foarte important. Ghizii noștri vă vor ajuta să-i întelegeți mai bine pe oamenii locului și să pătrundeți în atmosfera locurilor.

Team member
Mihai
GHID

A început să ghideze în 2014 dându-și seama că e cel mai bun mod de a reuni pasiunea lui pentru ciclism, dragostea pentru locurile natale și dedicația lui de a aduce un impact pozitiv în felul în care România se dezvoltă. Agricultura tradițională și casele construite din materiale naturale sunt unele din pasiunile lui. De asemenea este pasionat de drumeții montane așa că veți avea multe subiecte de conversație. Poate să vă sfătuiască sau chiar să vă însoțească într-o drumeție în munții Făgăraș, Cindrel, Rodnei sau Apuseni.

Radu - guide
Radu
GHID

O să vă împrieteniți cu Radu din secunda în care vă veți întâlni deoarece este mereu bine dispus. Celelalte pasiuni ale lui, în afară de ciclism, sunt drumețiile montane și backpacking-ul și de ce se bucură cel mai mult după o drumeție sau o tură lungă cu bicicleta este confortul cortului și al sacului său de dormit. O să descoperiți munții Apuseni și împrejurimile lor ghidați de el pe carări montane și prin sate îndepărtate.

poza-id2
Mihai David
Ghid partener - Wildlife și birdwatching
logo NG2

Mihai este partenerul nostru în organizarea tururilor de birdwatching și wildlife. El are o vastă experiență în aceste domenii, dobândită în ani de ghidat in Delta Dunării și Transilvania.

adi-team
Adrian
Fotograf

Adrian este în aceeași măsură un dependent de călătorii și un fotograf pasionat. Când nu se află în fața calculatorului lucrând la pozele sale, o să-l găsiți afară bucurându-se de natură. Fotografia este pentru el o a doua limbă știind să transforme emoțiile în poze. Poate că mai mult decât orice îi place să se expună situațiilor noi și să cunoască oameni noi.

Team member
Irina
DESIGNER GRAFIC

Irina este membra echipei noastre responsabilă cu identitatea vizuală a Transylvania Cycling. Chiar dacă sunt șanse mici să o întâlniți pe parcursul unui tur cu noi, munca ei este prima care sare în ochi, fie că vorbim de flyere, cărți de vizită sau de site-ul nostru.