Termeni și condiții

Toate rezervările sunt efectuate în conformitate cu termenii și condițiile stabilite mai jos.

Participarea la un pachet de servicii turistice este supusă anumitor legi și regulamente. Prin urmare, veți semna un contract cu noi sau cu un operator de turism partener nouă. Toți termenii și condițiile esențiale ale unui astfel de contract sunt indicate mai jos. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

RESPONSABILITATE

Sunteți responsabili pentru selectarea unui tur adecvat pentru condiția voastră fizică. Dacă aveți orice întrebări cu privire la nivelul de dificultate al unui tur, vă rugăm să ne întrebați. Sunteți responsabili să ne informați cu privire la orice restricții medicale sau dietetice, precum și cu respectarea tuturor regulilor de ciclism în condiții de siguranță, inclusiv toate regulile de trafic.

Transylvania Cycling nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor, a banilor, a valorilor sau a altor obiecte în timpul călătoriei. Transylvania Cycling nu este responsabilă pentru anulări sau modificări cauzate de calamități naturale, tulburări civile sau de condiții meteorologice nefavorabile.

REZERVAREA ȘI PLATA

După ce alegeți un tur la care doriți să participați, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea.

Pentru a rezerva călătoria dvs., avem nevoie de un avans de €200 pe persoană pentru un tur de 7 zile, €120 pentru un tur de 4 zile și €50 pentru un tur autoghidat mai lung de 2 zile. Odată  ales un tur, vă vom trimite formularul de rezervare. Formularul de rezervare trebuie să fie completat și returnat în termen de 10 zile. Pe baza informațiilor din acesta vă vom emite factura pentru depozit.  Prețul turului trebuie sa fie plătit integral în prima zi a turului.

Puteți plăti depozitul de rezervare prin transfer bancar sau prin Pay Pal. Banca și detaliile contului vor fi trimise prin e-mail. Prețul întregului tur poate fi plătit folosind una dintre aceste două metode sau în numerar.

POLITICA DE ANULARE

În caz de anulare, vă rugăm să rețineți că trebuie să primim o notificare scrisă din partea dumneavoastră.. Noi vă vom returna 50% din taxa de rezervare în cazul în care vom primi notificarea cu mai mult de 45 de zile înainte de startul turului.

Nu se aplică nici o rambursare pentru notificare ulterioară.

ASIGURARE

Participanții sunt responsabili să își încheie o asigurare de călătorie adecvată care să acopere accidentele, vătămarea corporală sau pierderea bagajelor. Transylvania Cycling nu este răspunzătoare pentru vătămarea corporală, decesul, daune materiale sau alte pierderi rezultate din accidente, anulări, întârzieri sau orice alte chestiuni dincolo de controlul nostru.