TURE DE O ZI

La doar o aruncătură de băț de oraș poți găsi lumea idilică a satului transilvănean.

OPȚIUNI NELIMITATE

Fie că vrei să observi păsările sălbatice în mediul lor natural, să vizitezi o veche biserică de patrimoniu, să explorezi cărările munților sălbatici sau să vizitezi meșteșugari locali, oricare ar fi pasiunea ta,  în Transilvania le ai pe toate foarte aproape de oraș.

UNDE PEDALĂM

Suntem bucuroși să pedalăm împreună dacă te afli în Sibiu, Sighișoara sau Cluj - Napoca. Bineînțeles ca asta nu e o regulă. Trebuie doar să ne spui unde ești și vom găsi o soluție împreună.

CE OFERIM

Oferim transport dus - întors din orașul în care te afli și până la punctul de start al turei, biciclete echipate cu toate accesoriile necesare, o gustare pentru prânz și ghizi dedicați. Putem să aranjăm deasemenea un prânz la o gospodărie din zonă sau cazare la sfârșitul zilei.

DESTINAȚII

Urmărește secțiunea noastră de sugestii de tururi pentru a fi la curent cu ultimele obiective propuse. Vrei să mergi undeva și nu găsești locul respectiv pe lista noastră? Ghizi noștri știu multe alte locuri minunate în Transilvania, așa că nu ezita să ne scrii.

LOCUL DE START

În funcție de tura aleasă, vom porni încă din oraș sau vom avea nevoie de un scurt transfer cu mașina înainte de a ne urca be biciclete. Transferul nu va fi mai lung de o oră.

PREȚURI

€85 pentru o singură persoană

€75 de persoană pentru 2 persoane

€60 de persoană, pentru grupuri între 3 și 6 persoane.

CONTACTEAZĂ-NE

Spune-ne unde ești, ce te interesează sau ce vrei să vezi și vom decide împreună itinerariul. Folosește formularul de contact, scrie-ne un email sau sună-ne.

SUGESTII PENTRU TURE DE O ZI