TURURI AUTOGHIDATE

Explorează pe cont propriu

MAI MULT DECÂT O BICICLETĂ ÎNCHIRIATĂ

Noi îți pregătim excursia, îți punem la dispoziție bicicleta și îți oferim ajutor pe parcursul turei dacă întâmpini probleme. Dacă alegi turele noastre auto-ghidate îți alegi de fapt o vacanța flexibilă și de asemenea accesibilă ca preț.

DESIGNER DE TURĂ LA DISPOZIȚIA TA

Noi schițăm tura pe baza preferințelor tale, îți căutăm cazări pe gustul tău și care se încadrează în bugetul tău, îți recomandăm obiective de vizitat și-ti propunem rute alternative. Bineînțeles că tu trebuie să faci primul pas, să ne spui cine ești, care-ți sunt interesele și orice alte detalii pe care le consideri importante.

ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE TOT DE CE AI NEVOIE

O să ne asigurăm că nu-ți lipsește nimic. Biciclete, genți și accesorii de siguranță toate sunt incluse în ofertă. De asemenea punem la dispoziție și suporți de bicicletă pentru mașini. Oferim hărți cu ruta zilnică, telefoanele de contact de la cazări precum și un număr de urgență al unuia din ghizii noștri. Transportul până la punctul de start sau de final al turei sunt deasemenea incluse.

PROFILUL CICLISTULUI

De la trasee ușoare la dealuri abrupte, Transilvania are ceva de oferit pentru fiecare. Noi o să schițăm fiecare tură pe baza experienței fiecărui ciclist și chiar dacă nu ai mai pedalat de multă vreme o să găsim ceva pentru tine. Totuși cel puțin un membru al unui grup trebuie să aibă cunoștințe minime de mecanică cum ar fi să știe să schimbe o cameră sau să repare o pană, să strângă șuruburi sau să pună lanțul înapoi pe pinioane în caz că sare.

PREȚURI

Prețul pentru o tură autoghidată este de €40 pe zi și nu include costul cazării, al meselor și al transportului cu mașina.

Oricum noi o să ne asigurăm ca toate aceste detalii sunt puse la punct și rezolvate în faza de pregătire a turei. Puteți lua ca referință un preț de aproximativ €30 - €60 pe zi pentru cazare și mese pentru fiecare persoană.

Pentru tururile autoghidate mai lungi de 2 zile vom avea nevoie de la dvs. de un avans de €50.

SUGESTII DE TURURI AUTOGHIDATE