TURURI LUNGI

Construiește-ți turul tău privat

ACORDĂM IMPORTANȚĂ DETALIILOR

Cum îți imaginezi vacanța? Echipa noastră va crea vacanța de vis bazată pe dorințele tale, adaptată programului tău, curiozităților, intereselor și nevoilor tale și bineînțeles adaptată bugetului tău.

SPUNE-NE CE ÎȚI DOREȘTI

Date. Spune-ne în ce periodă și pentru cât timp vrei să călătorești.

Număr de persoane. Spune-ne câte persoane sunt in grupul cu care călătorești și dacă sărbătoriți un eveniment anume.

Locuri. Unde vreți să pedalați? Dacă nu aveți preferințe, lăsați-vă surprinși de propunerile făcute de echipa noastră.

Așteptări. Case de oaspeți de înaltă calitate, cazare la localnici sau campare. Orice îți dorești se poate aranja.

Interesele tale. Trasee montane abrupte, agricultură tradițională, apicultură sau biserici fortificate. Oricare ar fi interesele tale o să le includem in tură.

PREȚURI

Pentru o tura de mai multe zile prețurile depind de numărul de zile, de cazările și de mesele alese precum și de numărul de persoane. Vom încerca să adaptăm serviciile oferite în funcție de nevoile tale. Cazarea la localnici poate fi mai ieftină și experiența trăită mai autentică în comparație cu cazarea la o casă de oaspeți. Bineînțeles că sunt oameni care vor dori să aibă parte de confortul și intimitatea caselor de oaspeți. De ce să nu le încerci pe amândouă pe parcursul excursiei? O să decidem totul împreună și vei putea face modificări în funcție de bugetul tău.

Ca și referință de cost poți să consulți prețurile pentru sugestiile de tururi de mai multe zile. În cazul tururilor personalizate o să pregătim oferta cât de repede posibil și ne dorim să fim cât mai transparenți posibil in ceea ce privește prețurile și programul propus.

Pentru a rezerva călătoria dvs., avem nevoie de un avans de €200 pe persoană pentru un tur de 7 zile și €120 pentru un tur de 4 zile.

DECIDEM ÎMPREUNĂ

Suntem experți în ciclo turismul din Transilvania dar cu toate acestea toate deciziile sunt luate împreună cu clienții noștri. Poți să iei una din ofertele noastre și să o schimbi la nesfârșit până când corespunde așteptărilor tale.

TRANSFER

În faza de pregatire a unui tur personalizat putem să te sfătuim în privința aeroportului cel mai potrivit pentru excursia ta, precum și a modului de a ajunge de la el în oraș. La sfârșitul turului vă vom transfera într-unul dintre orașle principale ale Transilvaniei din care vă veți continua călătoria, sau la unul dintre aeroporturile care le deservesc. De obicei aceste orașe sunt Sibiu, Cluj–Napoca, Sighișoara sau Brașov.

ALTE ACTIVITĂȚI

Aceasta este o excursie ciclo turistică dar asta nu înseamnă că tot ce vei face va fi să pedalezi. Putem strecura în program și scurte drumeții montane, activități de echitație pentru pasionați sau petrecerea unei zile la fermă locală.

DURATĂ

De obicei un tur lung durează între 2 și 7 zile.

REDUCERE PENTRU PRIETENI

Dacă am pedalat împreună în trecut, veți primi un mic cadou din partea noastră. Vă oferim o reducere de 10% pentru orice tur lung ghidat atunci când vă decideți să reveniți.

SUGESTII DE TURURI LUNGI