VALORILE NOASTRE

Păstrarea tradițiilor și a identității culturale

NE PASĂ DE ACESTE LOCURI

Deoarece am crescut aici și am fost martorii schimbărilor care s-au petrecut în ultimele decenii suntem de părere ca fiecare loc are nevoie de o abordare diferită. Credem că am găsit amestecul perfect între experiențele turistice autentice și beneficiile aduse comunităților locale.

TURISM RESPONSABIL

Abordarea noastră este directă și funcțională: acordați atenție nevoilor comunităților locale ca să fiți primiți în sânul lor și să luați parte la traiului lor autentic. În acest fel comunitățile locale vor prospera și își vor păstra moștenirea culturală și voi veți avea parte de o experiență de neuitat.

MÂNCARE ORGANICĂ

Fie că vorbim de brânza și carnea gustoasă, de fructe și legume, de deserturi delicioase sau de țuică tare, știm că mâncarea organică înseamnă mâncare naturală făcută la țară. Secole de-a rândul românii, sașii și ungurii au trăit împreună și acest lucru se reflectă și in diversitatea culinară a Transilvaniei.

La cerere se pot prepara și meniuri vegetariene.

POLITICA DE PREȚURI

Serviciile personalizate au prețul lor și nouă ne place să credem că prețurile noastre sunt rezonabile. Țineți cont că o parte din bani se întorc la comunitațile locale și la diferite proiecte de conservare.

SUSȚINE COMUNITAȚILE LOCALE

Uneori ai impresia că în Transilvania stilul de viață s-a schimbat foarte puțin în ultimul secol. Ca să poată continua așa comunitățile au nevoie de ajutorul nostru. Preferăm cazări în case de oaspeți mici sau la familii deoarece adesea reprezintă cea mai bună opțiune în zona rurală. O să fiți primiți cu brațele deschise și cu mâncare tradțională făcută acasă folosind produse de gradină.

Micii artizani, fermierii, apicultorii și ciobanii sunt foarte încântați de oaspeți și vor fi bucuroși să vă împărtășească câte ceva din îndeletnicirile lor. De fapt au nevoie de oameni care să le aprecieze munca și să le ofere o mână de ajutor.

NICIUN GRUP NU E PREA MIC

Oferim ture private indiferent de numărul de participanți, ceea ce înseamnă ca nu veți pedala împreună cu alte grupuri. În felul acesta vă veți putea modifica vacanța în funcție de ideile de moment.

FII OASPETELE NOSTRU

Nu vă privim ca și clienți ci mai degrabă ca oaspeți și prieteni și facem tot ce putem ca să încurajăm această relație chiar de la început. Ne străduim ca excursia vosatră să fie memorabilă ca să așteptați cu nerăbdare următoarea voastră vizită în Transilvania.